Boston valkoöljytty massiivitammipöytä, pyöreä 128cm

1.190,00

Varastossa

Boston valkoöljytty massiivitammipöytä, pyöreä 128cm

SKU 62582+62583 Category Tags , , ,

Kuvaus

Upea pyöreä Boston massiivitammipöytä tuo keittiöösi jämäkkyyttä ja moderniutta! Ristikkojalan ansiosta pöydän ympärille mahtuu helposti useita lisätuoleja, joten tämä pöytä sopii niin pienempiin kuin isompiinkin keittiöihin.

Kannen materiaali: valkoöljytty tammi. Kannen paksuus 30mm. 

Jalan materiaali: metalli. Pöydän väri: valkoöljytty tammi/musta. 

Pöydän kansi on valmistettu FSC-sertifioidusta massiivitammesta, joka tarkoittaa sitä, että pöytä on vastuullisesti valmistettu. 

Toimitus osina, jalat täytyy kiinnittää.  

Pöydän mitat

Halkaisija 128cm

Korkeus 74cm

Hoito-ohjeet: 
Puhdista pöydän kansi kostutetulla, erittäin kuivaksi puristetulla pehmeällä liinalla,      (käytä vain vettä ja mietoja puhdistusaineita liinan kostutukseen). Kuivaa pyyhkimisen jälkeen kansi aina puhtaalla ja kuivalla pehmeällä liinalla. Puhdista kannelle läikkyneet ruoka ja nestetahrat heti niiden ilmestyttyä, ennen kuin tahra imeytyy massiivipuuhun.

Öljykäsitellyt pinnat

Mikäli uuden pöydän pinta tuntuu kuivalta kannattaa pinta öljytä ennen käyttöönottoa. 
Öljykäsitellyt pinnat on käsiteltävä säännöllisesti 2–3 kertaa vuodessa. Tämä koskee erityisesti pöydän yläpintaa, jotta se säilyttää kestävyytensä tahroja ja naarmuja vastaan. Ennen öljyämistä kalusteen pinta on puhdistettava lian ja rasvan poistamiseksi. Suosittelemme pinnan käsittelyyn myrkytöntä öljyvahaa, joka suojaa pöydänpintaa jonkun verran myös nestetahrojen imeytymiseltä.

Lisätiedot

Paino 51 kg