Curve lankkupöytä 80x80cm, massiivitammea

449,00

Vain 1 varastossa

Curve lankkupöytä 80x80cm, massiivitammea

SKU 62591+62592 Category Tags , , ,

Kuvaus

Tyylikäs Curve lankkupöytä mahtuu mainiosti pienempäänkin kotiin tai keittiöön!

Kannen reunat ja pinta ovat hieman epäsymmetrisiä, joka elävöittää pöytää hienosti. Kansi muodostuu kahdesta 30mm paksusta tammilankusta. Pöydälle on myönnetty FSC-sertifiointi, joka tarkoittaa sitä, että pöytä on vastuullisesti valmistettu. 

Toimitus osina, jalat täytyy kiinnittää. 

Materiaali: Kansi öljytty massiivitammi, paksuus 30mm. Jalan materiaali: metalli. 

Mitat

Pituus 80cm

Leveys 80cm

Korkeus 75cm

Hoito-ohjeet: 
Puhdista pöydän kansi kostutetulla, erittäin kuivaksi puristetulla pehmeällä liinalla,      (käytä vain vettä ja mietoja puhdistusaineita liinan kostutukseen). Kuivaa pyyhkimisen jälkeen kansi aina puhtaalla ja kuivalla pehmeällä liinalla. Puhdista kannelle läikkyneet ruoka ja nestetahrat heti niiden ilmestyttyä, ennen kuin tahra imeytyy massiivipuuhun.

Öljykäsitellyt pinnat

Mikäli uuden pöydän pinta tuntuu kuivalta kannattaa pinta öljytä ennen käyttöönottoa. Öljykäsitellyt pinnat on käsiteltävä säännöllisesti 2–3 kertaa vuodessa. Tämä koskee erityisesti pöydän yläpintaa, jotta se säilyttää kestävyytensä tahroja ja naarmuja vastaan. Ennen öljyämistä kalusteen pinta on puhdistettava lian ja rasvan poistamiseksi. Suosittelemme pinnan käsittelyyn myrkytöntä öljyvahaa, joka suojaa pöydänpintaa jonkun verran myös nestetahrojen imeytymiseltä.

Lisätiedot

Paino 38 kg