Löysitkö verkkosivuiltamme tuotteen, jonka tilaamisesta olet kiinnostunut? Loistohomma! Koska haluamme olla osaltamme minimoimassa ympäristön rasitusta, pyrimme välttämään tuotteiden turhaa kuljettelua ja siksi pyydämmekin sinua tarkistamaan ennen tilauksen tekoa muutaman jutun:

  1. Tarkista, että tuote mahtuu mittojensa puolesta kotiisi sille suunnitellulle paikalle ja myös kuljetettavaksi sisälle asti kaikista oviaukoista (varsinkin kerrostaloissa).
  2. Mieti värivalinta tarkkaan, jottei tuotetta tarvitse vaihtaa väärän värin takia! Varmista aina ostoskorissa, että olet valinnut haluamasi värisen tuotteen.

Mikäli tilauksesi tuote/tuotteet eivät kuitenkaan ole mieluisia, sinulla on 14 päivää aikaa tehdä palautus. Olethan mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen 

Mikäli palautuksista jäi jotain kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteesta info@pihamokki.com.

niin annamme tarkemmat ohjeet tuotteen palautusta varten! Palautus etenee yleensä näin:

  1. Pakkaa tuote takaisin alkuperäisiin pakkausmateriaaleihinsa ja laita sisälle kaikki materiaalit, jotka tuotteen mukana tulivatkin! (esim. ruuvipussit, kasausohjeet yms.) Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa.
  2. Tulosta mahdollisesti lähettämämme palautuslappu, ja kiinnitä se näkyvälle paikalle paketin ulkopuolelle. Peitäthän vanhan pakkauskortin, jossa näkyy viivakoodeja.
  3. Pienikokoiset tuotteet (yhden pakkauksen koko alle 120x60x60cm) asiakkaan tulee itse palauttaa Postin palautuspisteeseen. Suuremmista tuotteista saat palautusohjeen aina erikseen.
  4. Tuotteen palautuessa varastollemme, tarkistamme sen kunnon ja teemme mahdollisen hyvityksen asiakkaalle 7 vuorokauden kuluessa. Huomaathan, että toimitusmaksuja ei palauteta! Lisäksi isompien tuotteiden palautuksista veloitamme myös aina toimitusmaksun toiseen kertaan.

Palautus- / peruutuskäytäntö piharakennuksissa

Piharakennuksemme valmistetaan aina tilauksesta. Jos rakennuksen valmistus on aloitettu tehtaalla, tilausta ei voi enään perua. Rakennuksia ei voi palauttaa / vaihtaa mikäli valmistusprosessi on alkanut tehtaalla.

Mikäli palautuksista jäi jotain kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteesta info@pihamokki.com.